Monday, July 19, 2010

مگان فاکس ستاره هالیوود ازدواج کرد.

سرانجام مگان فاکس ستاره 24ساله دنیای هالیوود ازدواج کرد.
مگان فاکس که مدت‌ها با برایان آستین گرین در ارتباط بود در یک مراسم فوق العاده ساده اما بسیار رمانتیک و عاشقانه در ساحل هاوایی ازدواج کردند

در این مراسم یک کشیش اهل هاوایی مسئول برگزاری مراسم بود
نکته قابل توجه حضور پسر 8ساله برایان در این مراسم بود که در کنار پدرش حضور داشت و با مادر جدیدش آشنا شد
گفته می‌شود مگان فاکس همواره سعی می‌کند که خود را شبیه آنجلینا جولی درست کند و مانند او باشد، با این حال مگان همیشه در بین 50زن زیبای جهان قرار داشته است

Thursday, July 15, 2010

چهل سالگی ۸۰ میلیون تومان فروخت

فیلم "چهل سالگی" ساخته علیرضا رئیسیان به فروش ۸۰ میلیون تومانی در تهران دست یافت.
این فیلم هم اکنون در ۱۷ سینمای تهران به روی پرده رفته است. نصب بیلیوردهای شهری نیز از امروز آغاز می شود و همچنین مدیران پخش هدایت فیلم تصمیم دارند، تبیغات در سطح مترو و به صورت پیامک نیز برای این فیلم در نظر بگیرند.
"چهل سالگی" براساس فیلمنامه ای نوشته مصطفی رستگاری ساخته شده که اقتباسی آزاد از داستانی به همین نام نوشته ناهید طباطبایی است. عزت الله انتظامی، لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن بازیگران آن هستند.
دیگرعوامل این فیلم عبارتند از تهیه کننده: علیرضا رئیسیان، مدیر فیلمبرداری: محمود کلاری، طراح صحنه و لباس: ایرج رامین فر، طراح چهره پردازی: عبدالله اسکندری،تدوین :هایده صفی یاری ، صدابردار: نظام الدین کیایی، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان: کاوه سجادی حسینی، مدیر تولید: هایده قریشی، موسیقی: کریستف رضاعی، عکاس: رامتین فیروزیان.
"چهل سالگی" در بخش مسابقه بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش در آمد و جایزه ویژه هیئت داوران را از آن خود کرد. علیرضا رئیسیان در مقام کارگردان فیلم های سینمایی "سفر"، "ریحانه"، "ایستگاه متروک" و "پرونده هاوانا" را در کارنامه دارد.

Wednesday, July 14, 2010

علی مصفا : مسئولان جشنواره های خارجی از فیلم های تكراری ایران خسته شده اند

چهل و پنجمین دوره جشنواره كالو ویواری در جمهوری چك برگزار شد و دو فیلم چیزهای هست كه نمی دانی و تی نار از ایران تقدیر شدند و فیلم اوروین نیز جایزه بخش نت پك را از آن خود كرد.
علی مصفا كه به عنوان بازیگر فیلم سینمایی چیزهایی هست كه نمی دانی در این جشنواره شركت كرده بود، پس از بازگشت به ایران در گفت وگو با خبرنگار ایلنا، گفت: جشنواره خوبی بود و فرصت مناسبی برای معرفی سینمای ایران.
مصفا كه تاكنون سه دوره در این جشنواره حاضر بوده است؛ درباره نگاه جدید جشنواره های خارجی به فیلم های ایرانی گفت: هرچند هر جشنواره سیاست خاص خودش را دارد اما كیفیت فیلم ها در تامین نظر برگزاركنندگان بسیار مهم است.
وی با رد هرگونه نگاه سیاسی صرف ازسوی برگزاركنندگان جشنواره ادامه داد: هرچند نگاه سیاسی تاثیر دارد اما مسئولان برگزاری جشنواره سعی می كنند تا نگاه هنری را با نگاه سیاسی آلوده نكنند، اما یك نكته بسیار مهم آن است كه امروز مسئولان جشنواره های خارجی از بعضی فیلم های تكراری سینمایی ایران خسته شده اند و به دنبال یك ایده و فیلم جدید هستند.
مصفا با اشاره به استقبال تماشاگران و منتقدان از فیلم چیزهایی هست كه نمی دانی؛ گفت: فیلم دوبار به نمایش درآمد و در هر دوبار نیز ظرفیت سالن تكمیل بود. چند لایه بودن فیلم كه به شكل ظریفی انعكاس جامعه امروز ایران بود، برای مخاطبان بسیار جالب بود.

Tuesday, July 13, 2010

داوود رشیدی و اجرای این روزها منهای‌دو

داوود رشیدی كه این روزها نمایش «منهای دو» را در تالار اصلی تئاتر شهر اجرا می كند با اظهار تاسف از كم توجهی نسبت به تئاتر گفت: بدبختانه هنر و به ویژه تئاتر از نظر سیاسیون و بودجه گذاران مانند بچه كلفت است.
این كارگردان با سابقه تئاتر با بیان این مطلب ادامه داد: هر یك از هنرهای نمایشی جایگاه خود را دارند و باید به آنها توجه لازم بشود، اما متاسفانه هنر تئاتر همواره مورد كم توجهی قرار می گیرد.
او كه آخرین بار نمایش «هنر» را چند سال قبل اجرا كرده بود، كمبود سالن، امكانات و مسائل مالی را از جمله دلایل دوری هنرمندان از تئاتر دانست و افزود: سالن های اندكی برای اجرای نمایش وجود دارند. اخیرا سالن های جدیدی به سالن های تئاتری ما اضافه شده است، این در حالی است كه تقاضای گروه ها برای اجرای نمایش بارها و بارها بیش از امكانات موجود تئاتر ماست.
رشیدی در ادامه با اظهار تاسف از شرایط مالی تئاتر اضافه كرد: همه كسانی كه كار تئاتر می كنند، تنها با عشق به كارشان ادامه می دهند. اما ناچارند به دلیل شرایط مالی این هنر كه نمی تواند هنرمندان خود را تامین كند به كارهای دیگر هم روی آورند. در همین نمایش ما یكی دو بازیگر به خاطر دستمزد بیشتری كه در كارهای تصویری به آنها پرداخت می شد با شرمندگی اجازه خواستند تا تئاتر را ترك كنند و به كار تصویری بپردازند. با این كه ما تمرین كرده بودیم و آن بازیگران برای كار بسیار مناسب بودند به آنها گفتم می توانند بروند زیرا وقتی به اجبار در تئاتر حضور داشته باشند، دیگر نمی توانند با جان و دل كار كنند.
وی ادامه داد:همه ما كارگردانیم و به كار كردن علاقه مندیم هیچ تفاوتی میان هنرمندان باسابقه تر و هنرمندان جوان وجود ندارد. درست نیست همه امكانات را در اختیار هنرمندان باسابقه قرار دهیم زیرا بسیاری جوانان مستعد داریم كه به خوبی كار می كنند و باید شرایطی را فراهم كرد تا كار آنها دیده شود.
كارگردان نمایش «منهای دو» با اشاره به این كه تمام اعضای گروه اجرایی این نمایش قرار داد های جداگانه ای دارند ادامه داد: روزی كه برای بستن قرار داد به مركز هنرهای نمایشی مراجعه كرده بودم با خنده به مدیر مركز گفتم باید با یك وكیل می آمدم! زیرا قرار داد های مركز بسیار پیچیده و كاملا یك طرفه است، اما به هرحال مركز هنرهای نمایشی هم بودجه ی معینی دارد كه این بودجه همیشه با تاخیر پرداخت می شود و مدیران این مركز هم مسائل و مشكلات خودشان را دارند. هم چنان كه در معاونت هنری و در وزارت ارشاد نیز در این زمینه مشكلات بسیاری وجود دارد.
رشیدی سپس با اظهار خرسندی از استقبال تماشاگران از نمایش «منهای دو» تصریح كرد: خوشبختانه سالن ما هر شب پّر است، حتی با این كه جام جهانی فوتبال طرفداران بسیاری دارد اما این رویداد خیلی كم به كار ما لطمه زد، به گونه ای كه در برخی اجراها تماشاگرانی داشتیم كه روی پله ها نشسته بودند.
او اضافه كرد: تماشاگران تئاتر ما بسیار فهیم اند و به خوبی با كار ارتباط برقرار می كنند. خوشبختانه با وجود مشكلات بسیار توانسته ایم تماشاگران بسیار خوبی را برای تئاتر پرورش دهیم.
رشیدی كه در این نمایش در كنار بازیگران مطرح تئاتر مانند حسن معجونی و سیامك صفری با چهره های جوان تری مانند باران كوثری و پگاه آهنگرانی هم همكاری داشته است، نسل جدید بازیگران ایران را بسیار با استعداد و متعهد توصیف كرد و به ایسنا گفت: بازیگران جوان ما با این كه ستاره هستند اما با عشق و علاقه در تئاتر كار می كنند و این ها بسیار لذت بخش و دلگرم كننده است و در عین حال هستند بسیاری از جوان ها كه بیشتر در پی شهرت و پول هستند. بنابراین به سرعت به سریال، سینما و تله فیلم جذب می شوند كه اگر مواظب نباشند و نخواهند به تئاتر برگردند كم كم كارشان از سكه می افتد.
رشیدی در پایان این گفت وگو كار تئاتر را برای همه بازیگران هم چون كلاس درسی آموزنده دانست و یاد آور شد: اگر بازیگران ما در كنار كارهای تصویری در تئاتر هم فعالیت كنند به بازیگرانی بسیار خوب تبدیل می شوند. در غیر این صورت اگر تنها به كارهای تصویری بپردازند نقش های كوتاهی به آنان سپرده می شود كه جایی برای عرضه ندارد.
گفتنی است؛ نمایش «منهای دو» با بازی سیامك صفری، حسن معجونی، لیلی رشیدی، باران كوثری، پگاه آهنگرانی، هوشنگ قوانلو و عزیز نقدی هر روز راس ساعت ۲۰ و به مدت ۱۰۰ دقیقه در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر به صحنه می رود.

Friday, July 9, 2010

نقش آفرینی کریستین بیل در یک درام پلیسی‌

«كریستین بل» در درام جنگی «آخرین عكس» نقش آفرینی می كند.
این پروژه ی سینمایی توسط «زاك اسنایدر» تهیه و تولید می شود.
بنابراعلام مووی وب، شركت فیلمسازی برادران وارنر به عنوان كمپانی تهیه كننده ی آخرین عكس معرفی شده است.
بنابراین گزارش، این درام جنگی سفر دو مرد عكاس به افغانستان در ایام جنگ در این كشور را به تصویر خواهد كشید.
خبر تولید این فیلم بدون ذكر جزییات سال گذشته اعلام شده بود و« سرگئی بودروف» به عنوان كارگردان آخرین عكس معرفی شده است.
اسنایدر كارگردان فیلم هایی چون نگهبان طرح اولیه آخرین عكس را از مدتی پیش نوشته است و فیلمنامه نهایی آن با همكاری كورت یوهانستر نویسنده فیلم ضد ایرانی ۳۰۰ آماده ی ساخت می شود.
كریستین بل كه چندی پیش در پروژه ی سینمایی مبارز با مارك والبرگ همبازی بود، به زودی در فیلم « بتمن» مقابل دوربین می رود.
«كریستین بل» بازیگر آثاری چون «۳:۱۰ دقیقه به وقت یوما»، « سحرگاه نجات » و«من آن جا نیستم» با ایفای نقش در فیلم های «بتمن» به شهرت رسیده است.
بل بازیگری كه بازیگری را از حیطه تلویزیون آغاز كرد، با فیلم های چون «پالس» و «زمانی در رم» به سینما راه یافته است.

Thursday, July 8, 2010

جت لی به فیلم های «رزمی» بر می گردد


جت لی هنرپیشه كهنه كار سینمای هنرهای رزمی به نقش آفرینی در این گونه پرطرفدار ادامه می دهد
جت لی ستاره اكشن جهان چندی پیش اعلام كرده بود، خودش را از حضور در این گونه آثار سینمایی باز نشسته كرده است
بنابراعلام پایگاه اطلاع رسانی سینما بلیند، پروژه سینمایی كه جت لی در آن نقش آفرینی می كند، « بدون ترس» نام دارد و توسط كمپانی « نیو دراگون گیت» ساخته می شود
لی لیان جیه، هنرپیشه چینی و رزمی کار ووشو مشهور به جت لی در ٢٦ آوریل ١٩٦٣ برابر با ٦ اردیبهشت ١٣٤٢ به دنیا آمد. بعد از سه سال تمرینات سخت، برنده اولین مسابقه کشوریش برای تیم ووشو پکن شد.
اولین فیلم او معبد شائولین ١٩٨٢ است. بعد از آن در فیلم های رزمی و برجسته زیادی بازی کرد از جمله مجموعه فیلم های روزی روزگاری در چین در نقش قهرمان مردمی وونگ فِی هونگ. اسلحه مرگبار ٤ ( ١٩٨٨) اولین فیلم هالیوودی او که در نقش یک تبهکار ایفای نقش کرد، ولی اولین فیلمی که در نقش اصلی بازی کرد رومئو باید بمیرد ٢٠٠٠ بود.
از دیگر فیلم های لی می توان به « معبد شائولین در نقش جیائو یوان» ١٩٨٢، معبد شائولین ٢: بچه ها از شائولین در نقش سن لونگ ، ١٩٨٦، متولد برای دفاع، معبد شائولین :هنرهای رزمی شائولین در نقش جی مینگ ١٩٨٨، مبارزه اژدها در نقش جیمی لی ١٩٨٩، استاد در نقش جت ١٩٩١، روزی روزگاری در چین در نقش وونگ فِی هونگ، شمشیرزن ٢ در نقش لینگ خو چونگ ١٩٩٢، روزی روزگاری در چین در نقش وونگ فِی هونگ ١٩٩٣،استاد تای چی در نقش جون بائو افسانه در نقش فونگ سای یوک ،افسانه ٢ در نقش فونگ سای یوک ،فرقه شر در نقش جانگ وو جی ، آخرین قهرمان چین در نقش وونگ فِی هونگ ،روزی روزگاری در چین ٣ در نقش وونگ فِی هونگ ١٩٩٤،مدافع در نقش خویی چینگ یئونگ/جان چانگ ،مشت افسانه ای در نقش چن زِن، افسانه اژدها سرخ در نقش هونگ هِی گون ١٩٩٥، حداکثر خطر در نقش کیت لی ١٩٩٥، پدرم قهرمان است در نقش کونگ وِی ١٩٩٦، ماسک سیاه در نقش کونگ وِی ، شاه ماجراجویی در نقش چو سی کیت ١٩٩٧، روزی روزگاری در چین و آمریکا در نقش وونگ فِی هونگ ١٩٩٨، اسلحه مرگبار ٤ در نقش وا سینگ کو ، شاه قاتل ها در نقش فو ٢٠٠٠، رومئو باید بمیرد در نقش هان سینگ
٢٠٠١، یکه تاز در نقش گبریئل یو لائو ، بوسه اژدها در نقش لیو جیان ٢٠٠٢، قهرمان در نقش بی نام ٢٠٠٣، گهواره تا گور در نقش سو ، ٢٠٠٥ ، رها شده در نقش دنی ٢٠٠٦،بی باک در نقش خوئو یوان جیا ٢٠٠٧، فرمانده های جنگ در نقش پانگ چینگ یون ، نبرد در نقش روگو ٢٠٠٨، امپراتوری ممنوعه در نقش شاه میمون/راهب خاموش ، مومیایی: مقبره امپراتور اژدها در نقش امپراتور چین شی خوانگ
از مطرح ترین جوایزی كه جت لی موفق به كسب آنها شده است می توان به جایزه فیلم هنگ کنگ: بهترین بازیگر فیلم فرمانده های جنگ ٢٠٠٧، جایزه انجمن نقد فیلم هنگ کنگ: بهترین بازیگر فیلم بی باک ٢٠٠٦، جایزه اسب طلایی: جایزه ویژه ١٩٩٥ اشاره كرد

Tuesday, July 6, 2010

محمود بهرامي از دنيا رفت

محمود بهرامی بازیگر سینما و تئاتر ایران در سن 73 سالگی از دنیا رفت.
این بازیگر که متولد 1316 تویسرکان است در سینما فعالیت بازیگری‌اش را در فیلم «سه قاپ» زکریا هاشمی در سال 1350 آغاز کرد.
از جمله فیلم‌هایش می‌توان به «شهردار مدرسه»، «ماه پیشونی»، «من زمین را دوست دارم»، «جیب‌برها به بهشت نمی‌روند»، «مخترع 2001»، «رنو تهران 29»، «بازی تمام شد»، «دستمزد»، «سال‌های خاکستر»،«مسافران مهتاب»، «خارج از محدوده» اشاره کرد.
 محمود بهرامي كه در بيمارستان لبافي‌نژاد بستري بود به دليل عارضه ريوي دارفاني را وداع گفت.

بنا بر اين گزارش، «محمود بهرامي» كه سابقه بيماري كليوي داشت ، به خاطر عفونت ريه سه هفته در بخش‌هاي عمومي بيمارستان شهيد لبافي‌نژاد تحت درمان بوده و ده روز نيز در بخش مراقب‌هاي ويژه اين بيمارستان بستري بود.
مرحوم بهرامي، در سال 1316 در شهر تويسركان متولد شد. آغاز فعاليت هنري وي از سال 1334 با قصه نويسي در نشريات مختلف بود. همچنين بازي در سينما را از سال 1350 شروع كرد.
ازدواج در وقت اضافه آخرين كار وي بود كه اخيرا در سينماها اكران شد.
آقاي هفت رنگ، اگه مي توني منو بگير، راننده تاكسي، چند مي‌گيري گريه كني، قلقلك، اسپاگتي در هشت دقيقه، بله برون، سيزده گربه روي شيرواني، گاهي به آسمان نگاه كن، بازيگر، شهردار مدرسه، ماه پيشوني، من زمين را دوست دارم، جيب‌برها به بهشت نمي‌روند، مخترع 2001 ، رنو تهران ـ 29 ، بازي تمام شد، دستمزد، سال‌هاي خاكستري، خارج از محدوده، مسافران مهتاب، مدار بسته، پيك جنگل از كارهاي اين بازيگر در فيلم‌هاي پس از انقلاب به شمار مي‌آيند.

از آخرين فعاليت‌هاي تلويزيوني مي‌توان به تله‌فيلم «جفت پوچ» و سريال‌‌هاي «زن‌بابا»،«متهم گريخت»،«تعطيلات نوروزي» و
«بزنگاه» اشاره كرد.
مراسم تشييع پيكر اين بازيگر پنج‌شنبه 17 تير از ساختمان شماره 2 خانه سينما به سمت قطعه هنرمندان برگزار خواهد شد.

Friday, July 2, 2010

سمفونی‌های سفارشی را باد می‌برد


بالا گرفتن تب سمفونی‌های سفارشی نظرات ضد و نقیض را درمیان هنرمندان به دنبال داشته است. صهبایی: برخی پا فراتر از توانایی خود گذاشته و اثر سفارشی می‌سازند. كامكار: برخی از لغت سمفونی برای بزرگ جلوه دادن اثر خود استفاده می‌کنند. انتظامی: برخی آثار باید سفارشی ساخته شوند. فرهت: سمفونی امداد غیبی است

کیا رستمی در مونیخ


آندریا استروهل مدیر جشنواره‌ مونیخ در مراسم تقدیر از عباس كیارستمی گفت: در فیلم‌های كیارستمی به انسان توجه شده است و فیلم‌های كیارستمی پنجره جدیدی از حقیقت را به روی ما می‌گشاید